Kviečiame Jus š.m. lapkričio 7 d. 11.00 val. dalyvauti virtualioje (online) Tarptautinėje Konferencijoje, kurioje Jus pagilinsite savo žinias apie Young Living produktų naudą bei sužinosite kaip natūraliais būdais palaikyti gerą fizinę ir emocinę savijautą. 

Programa:

11.00 – 11.15 – Konferencijos atidarymas. Jolanta Urbanavičienė/Jolanta Puzienė (Lietuva)

11.15 – 11.30 – “Didžioji trijulė Jūsų gerai savijautai: Ningxia Red, Sulfurzyme, Lime“. Marcella Vonn Harting. (JAV)

11.30 – 12.15 – “Eterinių aliejų galia prieš virusų pasaulį“. Birutė Čijunskienė (Lietuva) – holistinio požiūrio med. gydytoja, knygos „Sveikata nuo pirmo šaukšto” bendraautorė.

12.15 – 12.45  – Pertrauka

12.45 – 13.15 – “Aromaterapija šaltuoju metų laiku. Praktiniai patarimai. Žavinta Stelmokaitė (Didžioji Britanija)

13.15 – 13.45 – “Young Living produktai ir sportas”. Dallas Harting (JAV)

13.45 –  14.15 “Emocinis balansas – vertingiausia Didžiųjų metų švenčių dovana”. Asta Stankūnaitė (Lietuva)

14.15 – 14.30 – “Šv. Kalėdų belaukiant”. Dalia Butkevičienė (Lietuva)

14.30 – 14.45 – Loterijos laimėtojų paskelbimas, Konferencijos uždarymas

Prisijungimo ir registracijos nuoroda:

https://pruffme.com/landing/u354407/tmp1603717750

Dėmesio: paspaudę „sign up” (užsiregistruoti), įveskite savo vardą/pavardę, el. paštą ir ID numerį (jei esate registruotas narys). Jei nesate registruotas narys, įveskite ID žmogaus, kuris Jus pakvietė dalyvauti Tarptautinėje online Konferencijoje.

Iki pasimatymo, komanda „4Grow”

 

 

Jolanta Urbanavičienė (Lietuva): – „Kuomet fizinė ir emocinė sveikata tampa neatsiejama verslo dalimi, tai retas ir manau unikalus reiškinys veikloje. Būtent projekte su Young Living patyriau šią būseną”.

 

Jolanta Puzienė (Lietuva): – „Pasitikėkite augalais ir eteriniais aliejais – jie visada pasirengę mums padėti. Pasitikėkite ir savo intuicija, ji visada linki mums geriausio. Pasitikėkite tais, kurie gilina žinias aromaterapijoje ir turi savo gyvenimišką patirtį bei ja nuoširdžiai dalinasi su mumis“.

 

 

Marcella Vonn Harting (JAV): – „Bukite produktu savo produkto. Aš Jums atskleisiu receptus, kurie gali pakeisti Jūsų savijautą”.

 

Birutė Čijunskienė: (Lietuva)- “Kaip gydytoja, visada pritariau ir pritariu ligų prevencijai! Gamtos galia sutalpinta mažame lašelyje, belieka tik juo teisingai pasinaudoti!”

 

Žavinta Stelmokaitė (Didžioji Britanija): – „Iš tikrųjų ant kiek svarbu yra sveikata ir ant kiek žmogus tampa trapus, kai tu jos netenki. Tada ši tema tampa labai svarbi ir suprantama kiekvienam”.

 

 

Dallas Harting (JAV): – „Sveikame kūne sveika siela. Pasidalinsiu su Jumis savo įžvalgomis ir patarimais kaip naudoti Young Living produktus sportuojantiems žmonėms ir gauti geriausius rezultatus”.

 

Asta Stankunaitė (Lietuva): – „Šventė prasideda viduje, mūsų nusiteikime, ramybėje, emociniame balanse; tikrasis džiaugsmas gimstantis širdyje  – jau šventė. Tik pasirinkime tinkamus ingredientus šiem jausmams paskatinti”.

 

Dalia Butkevičienė (Lietuva): – „Dovana yra daugiau, nei tai ką suvyniojame į gražų popierių“